top of page

Come and see us!

Check our performance schedule below.

Soma _ turnfeest - klein.png

Schedule

Sporteldag Wuustwezel

calendar - empty.png

13/06

De sporteldagen worden georganiseerd door de gemeentes om hun inwoners laagdrempelig kennis te laten maken met het sportaanbod in hun gemeente. Hét ideale moment om taiko eens zélf te proberen.

Het evenement gaat door in Sportpark Koch, Eikendreef 70 in Wuustwezel. De taikoworkshop start om 10:30 en loopt tot 12:00. Inschrijven is vereist.

Happyokai

calendar - empty.png

23/06

Meet Yorokai & feel the magic!
Op het einde van het speeljaar pakken we uit met ál onze trommels en -vooral- ál onze spelers! We tonen met veel plezier wat we het afgelopen jaar bij elkaar gespeeld hebben!
Kom -gratis- kijken en voel wat taiko doet!!

Timing: 15:00-17:00
Locatie: OC Sint-Lenaarts

MerelFest

calendar - empty.png

30/06

MerelFest is hét zomerevenement in Brecht, met demonstraties van alle verenigingen in Brecht. Uiteraard kan je ons daar ook aan het werk zien!

Locatie: Schippersdreef 7, 2960 Brecht.
Timing: volgt later

Dorpshappening 's Gravenwezel

calendar - empty.png

18/08

We spelen -naar jaarlijkse traditie- op het grote podium op het Lodewijk De Vochtplein, ergens in de namiddag. Een exacte timing moet nog afgesproken worden.

Dorpsdag Brasschaat

calendar - empty.png

01/09

Kom luisteren én zelf proberen!

Je vindt ons op de kop van de braderij, aan de kant van de Carrefour. We spelen elk half uur en op het uur kan je deelnemen aan een taiko-initiatie.

Ballekesfeesten

calendar - empty.png

07/09

Natuurlijk vind je ons op dit grote dorpsfeest waar alle verenigingen zich presenteren. Tussen onze optredens door, kan je een praatje komen slaan terwijl we de kleintjes vermaken met origami.

Dit evenement vindt plaats in de voormiddag. De timing voor de optredens moet nog afgesproken worden.

bottom of page