What about corona ?

"This too shall pass' - Persian adage

and than, we shall be ready to play!

At this point in time -December, 2020- it is impossible to play taiko as Belgium is in lockdown, at least until January 15, 2021.  We restart our program as soon as the government allows it!

Below, we answer some questions you might have.

Wanneer kan ik inschrijven voor speeljaar 2021-2022 ? 

Op 15 augustus 2021 openen de inschrijvingen. 

Zullen de trainingen van start kunnen gaan in september 2021 ?

We hopen samen met jullie van wel.  Het vaccinatieprogramma heeft ondertussen zijn effect bewezen en het 'nieuwe' normaal begint stilaan vorm te krijgen.  Taiko kan gemakkelijk op een corona-veilige wijze georganiseerd worden.  Wij durven daarom te hopen dat we in september opnieuw van start zullen kunnen gaan.

Wat als er tóch niet gestart kan worden ?

We houden het programma en het speelrooster aan zoals opgesteld, alleen wordt het verschoven in de tijd.  Zodra zeker is dat we niet kunnen starten, zullen we dit vermelden op de website.  Wie zich al ingeschreven heeft, wordt persoonlijk op de hoogte gebracht en krijgt de keuze om zich ofwel in te schrijven voor een andere sessie ofwel zijn bijdrage integraal terug te krijgen.

Wat als ik me ingeschreven heb en de trainingen kunnen niet starten ?

Je inschrijving -én je plek aan een trommel- wordt automatisch doorgeschoven naar de nieuwe datum.  We nemen contact me je op en bekijken of die data voor je passen.  Indien niet, betalen we je inschrijvingsgeld natuurlijk integraal terug. 

Heb je nog vragen ?

Contacteer ons gerust!

Op deze pagina vind je al onze contactgegevens.